Automobil za dugoročni najam

Dugoročni NAJAM

Praktično i isplativo

DUGOROČNI NAJAM VOZILA

Dugoročni najam vozila je praktično i isplativo rešenje za fizička ili pravna lica koja žele da uživaju u udobnosti i slobodi tokom dužeg vremenskog perioda. U Zen Rent a Car-u, razumemo Vaše potrebe i nudimo Vam fleksibilne opcije kako bi zadovoljili različite potrebe I želje naših klijenata..
Prednosti Dugoročnog najma vozila?
Novo ili polovno vozilo

Mogućnost izbora između novih i polovnih vozila, kako biste dobili vozilo koje najbolje odgovara Vašim potrebama, željama i budžetu.

Ekonomičnost

Cena dugoročnog najma je znatno povoljnija u poređenju sa standardnom rent a car uslugom, pružajući Vam uštede na duži vremenski period.

Servis, registracija i održavanje

Godišnji servis, zamena zimskih i letnjih guma, registracija, kao i rešavanje svih potencijalnih kvarova je naša odgovornost. Zen Rent a Car tim će vas kontaktirati 7 dana pre svakog servisiranja, registracije ili administrativne procedure, kako bi Vas obavestio o svim detaljima i organizovao zamensko vozilo istog ranga sa ciljem da Vaša svakodnevna rutina ne bude narušena.

Mogućnost zamene za novije vozilo

Na kraju svake godine, nudimo vam opciju da zamenite Vaše trenutno vozilo za novije. Promenom vozila na kraju godine, trudimo se da se prilagodimo Vašim potrebama i željama.

Posebne pogodnosti za kompanije

Za kompanije, nudimo specijalne pogodnosti i mogućnost nabavljanja vozila po povoljnim uslovima, uz dodatnu fleksibilnost u izboru flote vozila i personalizovane usluge prilagođene poslovnim potrebama.

Takođe, Zen Rent a Car tim Vam je uvek na raspolaganju kako bi pružio stručne savete i preporuke za najefikasnije korišćenje voznog parka u skladu sa Vašim poslovnim potrebama.

Ukoliko želite da saznate više o mogućnostima dugoročnog najma vozila, konktaktirajte nas putem email-a: rezervacija@zencar.rs ili pozivom na broj: +381 66 633 63 36.

Naš tim će Vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći Vam u odabiru najbolje opcije za Vaše potrebe.